Het nieuwe jaar 2016

op .

Jawel, het is dus alweer 2016! Wat vliegt de tijd toch. Het is een cliche, maar een cliche is niet voor niets een cliche, daar zit een kern van waarheid in! Gelukkig duurt dit jaar weer wat langer (1 dagje) dus wij gaan daar van genieten. En hopen dat wij jullie daar van mee kunnen laten genieten! 

Het is ook ons 25ste levensjaar! Ook die tijd is omgevlogen! Ik weet nog hoe we begonnen met een heel klein koppeltje. Ook ons eerste optreden ergens in Belgie staat mij ook nog voor de geest. Schrik niet, ik ga niet alle optredens langs hoor. Dat doen we wel tijdens een borreltje ;-) Maar we laten dit jaar ook niet ongemerkt voorbij gaan! Ons festival op 12 juni zal ook in het teken van ons jubileum staan. 5 jaar geleden begonnen we ermee om ons 20 jarig bestaan te vieren en ondertussen is het een gewaardeerd evenement geworden. Mogen wij best trots op zijn! Daarnaast zijn er allerlei wilde plannen dus hou de site in de gaten!

Het carnaval staat ook weer voor de deur. Het repertoire hebben we weer vernieuwd, de zin is er en we staan te popelen om weer in Duitsland een feestje te bouwen. Kortom, het belooft een gezellige tijd te worden. Wij hopen jullie allemaal de komende tijd weer te zien en willen ons trouwe publiek het allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar! Tot snel!