Vakantie

op .

Dat was een druk einde van het eerste deel van 2015! Natuurlijk hadden we de vierde editie van "Dweilen op 't Vierkant" en dat was een enorm succes! Het was super gezellig en lekker druk op 't Vierkant en De Feesttoeters gingen weer met de eerste prijs naar huis. De Bierbengels hebben hun eerste optreden beloond gezien met de publieksprijs en daar waren zij zeer blij mee!

Het weekend erna hebben we een nieuw evenement in Lisse mogen ondersteunen en dat bleek ook een schot in de roos! Het Shantyfestival wat ter ere van 50 jaar Poelpolder werd georganiseerd was een hele leuke middag en ook hier was het een drukte van belang. Wij speelden tussen de koor-wissels door en zo bleef het de hele middag gezellig. En samenspelen met een Shantykoor is echt super leuk! Wat gaaf als er ineens een koor inzet en mee gaat zingen met een nummer wat wij spelen. Echt een kippenvel-momentje!

Het weekend daarna waren de rollen omgedraaid en stonden wij op het podium van Hoogland Dweilland om een gooi te doen naar de eerste plaats. Was een geweldige zondag en nadat alle noten waren weggespeeld bleek dat we vijfde geworden waren. Het was een super leuke dag en we hebben veel goede kapellen gehoord en gezien. Een mooie afsluiting voor de vakantie.

De optredens voor na de vakantie stromen alweer binnen maar nu gaan eerst de benen omhoog, de toeter in het vet en de lippen aan een glas bier! Prettige vakantie allemaal!