Dweilen op 't Vierkant 2014

op .

Wauw!

Dat beschrijft het gevoel wat wij hebben na alweer een fantastisch verlopen festival afgelopen maandag! We hadden het natuurlijk enorm getroffen met het weer, maar dat is maar een klein deel van deze supermiddag! Wat waren de 6 kapellen goed op dreef! Zij hebben er voor gezorgd dat het zo'n geweldige middag is geworden!

De Partyband mocht het spits afbijten, en dat is zeker niet de makkelijkste plek om te beginnen! Maar het Vierkant was al aardig gevuld en zij hebben het sfeertje voor de rest van de middag direct goed neergezet! Zij werden gevolgd door Haagsuh Bluf, 't Satte Erremenieke, De Gespleten Klomp, De Feesttoeters en 't Is Keun. Het werd een gevarieerde sessie met verschillende leuke liedjes en ik heb het publiek luidkeels mee horen zingen met een aantal zeer herkenbare stukken. Tijdens de wisseling van de jury hebben wij van De Pretnoten de tijd opgevuld om daarna direct door te gaan met de tweede sessie van de 6 aanwezige kapellen. Ook nu werd de beste noot voorgezet en vloeide er menig zweetdruppeltje bij de muzikanten om zo'n goed mogelijke sessie neer te zetten. En dat werd door het aanwezige publiek zeer gewaardeerd!

Aan het eind volgde er nog een grote finale en werden de punten bij elkaar opgeteld. En het was spannend!!! Met een paar punten verschil hebben De Feesttoeters het festival dit jaar gewonnen met een mooie tweede plaats voor De Gespleten Klomp.
De uitslag was als volgt:
1. De Feesttoeters uit Sassenheim met 206 punten
2. De Gespleten Klomp uit Leiden met 203 punten
3. Haagsuh Bluf uit Den Haag met 181,6 punten
4. 't Is Keun uit Noordwijk met 165 punten
5. 't Satte Erremenieke uit Zwijndrecht met 160 punten
6. De Partyband uit Leiden met 152,3 punten

Wij willen graag iedereen bedanken die dit festival mogelijk hebben gemaakt, waaronder niet te vergeten de zes kapellen! Super dat jullie er waren en hopen jullie in een volgende editie weer een keer te mogen begroeten! Verder natuurlijk de horeca op 't Vierkant: Nexxt1, Amuse, De Vier Seizoenen, Chique & Simple en Ibis. Zonder jullie zou het nooit zo'n geweldig feest geworden zijn! Verder natuurlijk de EHBO en alle sponsors die ons gesteund hebben dit jaar! En laten we onze fantastische jury niet vergeten. Jullie maken het festival compleet!

Wij gaan nog even genieten van dit gevoel, en ik kan wel zeggen: dit smaakt naar nog meer!

winnaars 2014 1 20140610 1299238709